Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buchta ORGASMUS

21. 3. 2013

 Recept na nejlepší buchtu z pomazánkového másla :)

1-ananas.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suroviny:

Těsto: 1 konzerva broskví, 1 hrnek cukru krupice, 1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky, 2 vejce, 2 lžičky sody, 1 prdopeč

Krém: 2 pomazánková másla,1/2 hrnku mletého cukru, 1 vanilkový cukr, 2 polévkové lžíce vanilkového pudinku – prášek, sekané ořechy - na posypání, popř. čokoláda na polití

 

Postup:

Broskve nakrájíme na kostičky a přimícháme ostatní ingredience (i se šťávou z broskví). Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu cca 15 - 20 minut.
Po upečení necháme chvíli vychladnout a mezitím si připravíme krém: v hrnci rozpustíme pomazánková másla a přidáme cukr, vanilkový cukr a pudink (aby nebyly hrudky!).

 

Na vychladlé těsto natřeme krém, posypeme sekanými ořechy (popř. mandlemi). Dáme dobře vychladit, stačí tak hodinka. Dobrou chuť! 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář